Aerosol Engineering

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och Aerosol Engineering är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aerosol Engineering är ett av dem. Statusen för Aerosol Engineering är att Bolaget är aktivt.

Aerosol Engineering är ett Enskild firma och skapades 1995-03-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aerosol Engineering ska trivas.

Aerosol Engineering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Firman skall idka verksamhet inom luftfilterbrancshen. Tillverkning av utrustning för filterprovning samt styrprogram för sådan utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aerosol Engineering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Aerosol Engineering och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Aerosol Engineering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0709-582539.

.

De som är på något sätt har med Aerosol Engineering är Persson, Ulf Nils-Åke som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Aerosol Engineering har 600409-XXXX som sitt organisationsnummer.