Konst och Inredningsbetong i Kullabygden

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är ett av dem. Statusen för Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är att Bolaget är aktivt.

Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är ett Enskild firma och skapades 1989-08-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Konst och Inredningsbetong i Kullabygden ska trivas.

Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Film, teater, reklam, dekor arbeten samt bygg- nadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03.

Idag är Konst och Inredningsbetong i Kullabygden och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Konst och Inredningsbetong i Kullabygden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-335206.

.

De som är på något sätt har med Konst och Inredningsbetong i Kullabygden är Ekblad, Hans Olof som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konst och Inredningsbetong i Kullabygden har 610404-XXXX som sitt organisationsnummer.