C. Lövensjö Sjukgymnastik

Skåne län

Information

620830-XXXX är organisationsnummer för företaget C. Lövensjö Sjukgymnastik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C. Lövensjö Sjukgymnastik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som C. Lövensjö Sjukgymnastik finns i.

C. Lövensjö Sjukgymnastik har varit registrerat sedan 1994-09-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C. Lövensjö Sjukgymnastik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

C. Lövensjö Sjukgymnastik är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för C. Lövensjö Sjukgymnastik är följande:

Vill ni komma i kontakt med C. Lövensjö Sjukgymnastik så kan ni göra det på telefon genom 042-154040 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik, sjukgymnastisk behandling.

Det finns olika personer som har en koppling med C. Lövensjö Sjukgymnastik och det är Lövensjö, Anne Charlotte Christina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,