Liona Enskild Firma

Skåne län

Information

621212-XXXX är organisationsnummer för företaget Liona Enskild Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Liona Enskild Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Liona Enskild Firma finns i.

Liona Enskild Firma har varit registrerat sedan 1997-09-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Liona Enskild Firma så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Liona Enskild Firma är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Liona Enskild Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Liona Enskild Firma så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Livs med pizza, kebab, sallad butik.

Det finns olika personer som har en koppling med Liona Enskild Firma och det är Naeini, Bahram som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,