Mariette Brafors Inspiration

Skåne län

Information

Mariette Brafors Inspiration är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Mariette Brafors Inspiration finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mariette Brafors Inspiration är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-03-06.

Mariette Brafors Inspiration som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-09-30. Men sedan 1996-01-01 så har Mariette Brafors Inspiration varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mariette Brafors Inspiration så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-105994.

Höganäs arbetar för att bolag som Mariette Brafors Inspiration ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mariette Brafors Inspiration. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultation, rådgivning och utbildning i sociala, sociologiska, psykologiska och organisatoriska frågor, samt inom familjeterapi, individualterapi, gruppterapi, färgterapi, organisations och strukturförändringar. Avslappning, energimassage, massage och healing. Tillverkning, försäljning och distribuering av litteratur, video, CD, kassetter och presentartiklar, även egen och andras konst. Handledning och utbildning.

Firmatecknare för Mariette Brafors Inspiration är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mariette Brafors Inspiration och det är följande personer, Rosenlöf, Boel Christina Mariette som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mariette Brafors Inspiration är 631020-XXXX.