Redovisningsbyrån Birgitta Jensen

Skåne län

Information

631229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Redovisningsbyrån Birgitta Jensen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningsbyrån Birgitta Jensen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Redovisningsbyrån Birgitta Jensen finns i.

Redovisningsbyrån Birgitta Jensen har varit registrerat sedan 1993-02-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningsbyrån Birgitta Jensen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Redovisningsbyrån Birgitta Jensen är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Redovisningsbyrån Birgitta Jensen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Redovisningsbyrån Birgitta Jensen så kan ni göra det på telefon genom 042-342160 eller genom brev på följande adress:

Skrivbyrå, ekonomisk rådgivning, löpande administration- och redovisningsarbete, deklarationshjälp samt löneadministration.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningsbyrån Birgitta Jensen och det är JENSEN, BIRGITTA som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,