MODEFRISÖREN GET CUT

Skåne län

Information

640824-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MODEFRISÖREN GET CUT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MODEFRISÖREN GET CUT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som MODEFRISÖREN GET CUT finns i.

MODEFRISÖREN GET CUT har varit registrerat sedan 1989-03-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MODEFRISÖREN GET CUT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

MODEFRISÖREN GET CUT är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för MODEFRISÖREN GET CUT är följande:

Vill ni komma i kontakt med MODEFRISÖREN GET CUT så kan ni göra det på telefon genom 042-344556 eller genom brev på följande adress:

Herr- och damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med MODEFRISÖREN GET CUT och det är BONALUMI, EVA ULRIKA som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Bonalumi, Marco Alexander som är född 1958 och har titeln Prokurist,