Öllegårds Häst

Skåne län

Information

650526-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Öllegårds Häst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öllegårds Häst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Öllegårds Häst finns i.

Öllegårds Häst har varit registrerat sedan 1997-06-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öllegårds Häst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Öllegårds Häst är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Öllegårds Häst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Öllegårds Häst så kan ni göra det på telefon genom 042-68428 eller genom brev på följande adress:

Hästavel, ridsportverksamhet, uthyrning av boxplatser samt uthyrning av rum och bruk av en del mark.

Det finns olika personer som har en koppling med Öllegårds Häst och det är Gren, Ulla Maria Öllegård som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,