Toscana Dekor Massimo Villoresi

Skåne län

Information

Toscana Dekor Massimo Villoresi är ett företag som finns i Höganäs. I Toscana Dekor Massimo Villoresi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Villoresi, Massimo som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Marianne Kristina Charlotte som är född 1968 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Toscana Dekor Massimo Villoresi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Toscana Dekor Massimo Villoresi på telefon 070-3380824.

Trompl´oeil, dekorationsmålning. Skulptur i diverse material kan exempelvis förekomma arbete för teater. Restaureringar av tavlor, gips, dekorationsmålningar.

Idag är Toscana Dekor Massimo Villoresi av bolagstypen Enskild firma.

Toscana Dekor Massimo Villoresi är ett av många företag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Toscana Dekor Massimo Villoresi innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-03-14 och Toscana Dekor Massimo Villoresi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Toscana Dekor Massimo Villoresi så är det följande:

Toscana Dekor Massimo Villoresi har 651110-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.