Anna Swedmark - kommunikation i utveckling

Skåne län

Information

671130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anna Swedmark - kommunikation i utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Swedmark - kommunikation i utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Anna Swedmark - kommunikation i utveckling finns i.

Anna Swedmark - kommunikation i utveckling har varit registrerat sedan 2002-02-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Swedmark - kommunikation i utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Anna Swedmark - kommunikation i utveckling är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Anna Swedmark - kommunikation i utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Swedmark - kommunikation i utveckling så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Strategisk rådgivning avseende information och kommunikation, projektledning samt produktion av informationsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Swedmark - kommunikation i utveckling och det är Swedmark Westin, Anna Karin Elisabet som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,