Lilla Hundsalongen i Höganäs

Skåne län

Information

Lilla Hundsalongen i Höganäs är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Lilla Hundsalongen i Höganäs finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lilla Hundsalongen i Höganäs är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

Lilla Hundsalongen i Höganäs som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-20. Men sedan 2007-10-04 så har Lilla Hundsalongen i Höganäs varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilla Hundsalongen i Höganäs så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-333330.

Höganäs arbetar för att företag som Lilla Hundsalongen i Höganäs ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lilla Hundsalongen i Höganäs. Det finns flera företag i Skåne län.

Hundvård, trim, klipp och bad av hundar. Försäljning av hundartiklar samt konsultuppdarag inom hundvård och hundutbildning.

Firmatecknare för Lilla Hundsalongen i Höganäs är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilla Hundsalongen i Höganäs och det är följande personer, Glebenholt Persson, Åsa Marie som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lilla Hundsalongen i Höganäs är 680416-XXXX.