Vikens Trading

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och Vikens Trading är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vikens Trading är ett av dem. Statusen för Vikens Trading är att Bolaget är aktivt.

Vikens Trading är ett Enskild firma och skapades 2003-04-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Vikens Trading ska trivas.

Vikens Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med fritidsprodukter såsom konfektion, teknikprodukter såsom elektronikdelar till larm och säkerhetsprodukter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vikens Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Vikens Trading och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Vikens Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-236064.

.

De som är på något sätt har med Vikens Trading är Lundholm, Nancy Camilla Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vikens Trading har 680904-XXXX som sitt organisationsnummer.