Nyhamn's Matstuga

Skåne län

Information

691020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nyhamn's Matstuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nyhamn's Matstuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Nyhamn's Matstuga finns i.

Nyhamn's Matstuga har varit registrerat sedan 2001-08-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nyhamn's Matstuga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Nyhamn's Matstuga är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Nyhamn's Matstuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nyhamn's Matstuga så kan ni göra det på telefon genom 042-344454 eller genom brev på följande adress:

Pizza, gatukök, kiosk.

Det finns olika personer som har en koppling med Nyhamn's Matstuga och det är Peker, Elife som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,