T Prütz Byggnadsfirma

Skåne län

Information

T Prütz Byggnadsfirma hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där T Prütz Byggnadsfirma finns. I Höganäs så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. T Prütz Byggnadsfirma tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket T Prütz Byggnadsfirma har haft sedan 2000-08-14. T Prütz Byggnadsfirma har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T Prütz Byggnadsfirma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-332065.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

T Prütz Byggnadsfirma har idag 700913-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för T Prütz Byggnadsfirma

Byggnadsverksamhet.

I T Prütz Byggnadsfirma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Prütz, Hugo Thorbjörn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .