Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt

Skåne län

Information

Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt finns. I Höganäs så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt har haft sedan 1997-01-01. Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-347991.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt har idag 720306-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt

Krukmakeri, drejning och försäljning av bruksföremål.

I Mölle - Krukmakeri, Lisa Wohlfahrt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wohlfahrt, Lisa Ulrica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .