Friskia

Skåne län

Information

Försäljning av friskvårdstjänster iform av massage, naprapati, hälsoprofilbedömingar, träning, aktivitetsdagar, ergonomiföreläsningar, kostföreläsningar, träningsföreläsningar, stressföreläsningar, hantering & bearbetning. Bedriva utbildningar inom massage & mjukdelsbehandling, träning, kost, stresshantering, bearbetning, fysisk-psykisk och socialt välmående. Bedriva försäljning av produkter så som böcker, tidningsartiklar, friskvårdsprodukter, träningsutrustning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Friskia vars bolagstyp är Enskild firma.

I Höganäs så är Friskia ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2002-09-26 så skapades Friskia och bolaget är har F-skattsedel Friskia har haft det sedan 2002-11-07.

Friskia är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-07

720826-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Friskia och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Friskia så går det att nå dem via telefon på 0708-306292 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Friskia är Axelsson, Mats Jonas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .