Gunnestorps fordonsinredningar

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och Gunnestorps fordonsinredningar är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Gunnestorps fordonsinredningar är ett av dem. Statusen för Gunnestorps fordonsinredningar är att Bolaget är aktivt.

Gunnestorps fordonsinredningar är ett Enskild firma och skapades 1998-05-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Gunnestorps fordonsinredningar ska trivas.

Gunnestorps fordonsinredningar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Omklädsel av inredningar till bussar, bilar, båtar, husvagnar, motorcyklar sadlar och hästdroskor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunnestorps fordonsinredningar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Gunnestorps fordonsinredningar och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Gunnestorps fordonsinredningar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-65383.

.

De som är på något sätt har med Gunnestorps fordonsinredningar är Borg, Margareta Catrine som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunnestorps fordonsinredningar har 740422-XXXX som sitt organisationsnummer.