Cengiz - Peker ek. för.

Skåne län

Information

Cengiz - Peker ek. för. hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Cengiz - Peker ek. för. finns. I Höganäs så finns det många olika Ekonomisk förening och i Skåne län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Cengiz - Peker ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Cengiz - Peker ek. för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Cengiz - Peker ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Eleshultsv. 33, 260 41, Nyhamnsläge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-344454.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Cengiz - Peker ek. för. har idag 769617-4494 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Cengiz - Peker ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva restaurangverksamhet och import och export av livsmedel, kläder och skor. vad gäller medlemmarnas deltagande så kan de deltaga som konsumenter, som leverantörer - producenter, som anställda, genom att begagna sig av föreningens tjänster eller på annat liknande sätt.

I Cengiz - Peker ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cengiz, Mehmet som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Cengiz, Tarik som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Peker, Gurbet som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, .