Russin produktion

Skåne län

Information

Russin produktion är ett bolag som finns i Höganäs. I Russin produktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Estelius, Nils Ola Daniel som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Russin produktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Russin produktion på telefon 042-344251.

Datautbildning för företag, skolor och privatpersoner. Kurser kommer att hållas i olika datorprogram och tjänster såsom Internet. Produktion och publicering av hemsidor. Produktion av sidor för Internet. Produktionen kommer att ske för företag, föreningar och privatpersoner. Reparation av datorer och datorsystem, innefattar både mjukvara och hårdvara. Konsultering vid köp av dator eller datorer samt viss försäljning.

Idag är Russin produktion av bolagstypen Enskild firma.

Russin produktion är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Russin produktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Russin produktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Russin produktion så är det följande:

Russin produktion har 800811-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.