Datafirman Henrik Zimmer

Skåne län

Information

801219-XXXX är organisationsnummer för företaget Datafirman Henrik Zimmer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datafirman Henrik Zimmer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Datafirman Henrik Zimmer finns i.

Datafirman Henrik Zimmer har varit registrerat sedan 2001-06-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datafirman Henrik Zimmer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Datafirman Henrik Zimmer är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Datafirman Henrik Zimmer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Datafirman Henrik Zimmer så kan ni göra det på telefon genom 073-6345551 eller genom brev på följande adress:

Datakonsulting med inriktning på nätverk, hemsidor och programvaruutveckling för icke allmänt bruk, samt därmed förenlig verkssamhet. Dynamiska hemsidor, databaser och webscript.

Det finns olika personer som har en koppling med Datafirman Henrik Zimmer och det är Zimmer, Per Henrik Joakim som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,