Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs

Skåne län

Information

843002-5331 är organisationsnummer för verksamheten Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Höganäs som är den kommunen som Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs finns i.

Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs har varit registrerat sedan 1996-11-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Ann-Christin

Vill ni komma i kontakt med Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs så kan ni göra det på telefon genom 042-349873 eller genom brev på följande adress:
BYGDEGÅRDSVÄGEN 12, 260 39, Hasslarp

Firman skall åt medlemmar med behov av personlig assistans åtaga sig med assistansen förenade uppgifter såsom arbetsgivaransvar, administrativa, ekonomiska och lönerättsliga rutiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Ideella föreningen kooperativet POL (Positivt Oberoende Liv) med firma POL i Höganäs och det är Nilsson, Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Werner, Jan Erik Villhard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,