HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-10-20. Men sedan 1988-01-01 så har HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kullag. 226, 263 58, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-342080.

Höganäs arbetar för att företag som HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE. Det finns flera företag i Skåne län.

Tillverkning och försäljning av emballage, handel med bekämpningsmaterial avseende skadedjur, handel med frukt och grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE och det är följande personer, Ekdahl, Monica Vivian som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Ekdahl, Urban Gunnar Mikael som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET HÖGANÄS EMBALLAGE är 916541-1316.