Vikens Wärdshus Kommanditbolag

Skåne län

Information

916542-7114 är organisationsnummer för bolaget Vikens Wärdshus Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vikens Wärdshus Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Höganäs som är den kommunen som Vikens Wärdshus Kommanditbolag finns i.

Vikens Wärdshus Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1997-11-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vikens Wärdshus Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Vikens Wärdshus Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Vikens Wärdshus Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Vikens Wärdshus Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-236044 eller genom brev på följande adress:
Markav. 5, 260 40, Viken

Restaurangrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Vikens Wärdshus Kommanditbolag och det är Löfqvist, Lars Ivar som är född 1954 och har titeln Komplementär, Lundgren, Sven Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare,