Gafiac Produktion Handelsbolag

Skåne län

Information

916615-8692 är organisationsnummer för bolaget Gafiac Produktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gafiac Produktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höganäs som är den kommunen som Gafiac Produktion Handelsbolag finns i.

Gafiac Produktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-08-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gafiac Produktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Gafiac Produktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Gafiac Produktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Gafiac Produktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Åldermansv. 13, 260 40, Viken

Produktion av text och grafiska original samt trycksaker

Det finns olika personer som har en koppling med Gafiac Produktion Handelsbolag och det är Holmberg, John Henri Bertilson som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Linder, Mats som är född 1945 och har titeln Bolagsman,