HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO

Skåne län

Information

916763-8445 är organisationsnummer för verksamheten HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höganäs som är den kommunen som HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO finns i.

HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO har varit registrerat sedan 1989-03-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO så kan ni göra det på telefon genom 042-346810 eller genom brev på följande adress:
Brunnbyv. 258, 260 41, Nyhamnsläge

Försäljning av musikinstrument, noter, musiktill- behör, kassettband och skivor mm. service och ut- hyrning av musikinstrument. undervisning, produk- tion och uthyrning inom området kultur.

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET TEXT & MUSIK INGVALDSON & CO och det är INGVALDSON, SUZANNE MARIE CHRISTINE som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Ingvaldson, Tommy Ingvald som är född 1949 och har titeln Bolagsman,