INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Höganäs. I INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Runsten, Annika Maria Margareta som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Runsten, Nils Bo Göran som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG på telefon 042-85506.

Konsultativ verksamhet inom industrin samt agentur och tillverkning av eldfast teknisk utrustning.

Idag är INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av Göran Runsten.

INGENJÖRSFIRMAN RUNSTEN HANDELSBOLAG har 916765-0242 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.