HP Graf Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höganäs och HP Graf Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och HP Graf Handelsbolag är ett av dem. Statusen för HP Graf Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

HP Graf Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-07-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som HP Graf Handelsbolag ska trivas.

HP Graf Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med grafiska produkter och grafiska tjänster. Hästavel samt konsultverksamhet inom hästsport och hästavel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HP Graf Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är HP Graf Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med HP Graf Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5341044.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med HP Graf Handelsbolag är Håkansson, Kersti Elisabet som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Håkansson, Sten Ove som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

HP Graf Handelsbolag har 916768-1429 som sitt organisationsnummer.