Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag

Skåne län

Information

Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-07-03. Men sedan 1974-01-01 så har Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lerbergets Byav. 43, 263 52, Lerberget. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-340174.

Höganäs arbetar för att bolag som Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Handel med och renovering av inredningsartiklar och möbler samt tapetserarverkstad

Firmatecknare för Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag och det är följande personer, Möller, Carl Michael som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Möller, Wivi Margaretha som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Tapetseraregården i Gamla Lerberget Handelsbolag är 957201-9140.