A & A Nordström Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höganäs och A & A Nordström Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A & A Nordström Handelsbolag är ett av dem. Statusen för A & A Nordström Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

A & A Nordström Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A & A Nordström Handelsbolag ska trivas.

A & A Nordström Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mode-, industri-, reportage- och reklamfotografering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A & A Nordström Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är A & A Nordström Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med A & A Nordström Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-130089.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med A & A Nordström Handelsbolag är Nordström, Anne-Marie Andree som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Nordström, Lars Anders Fredrik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

A & A Nordström Handelsbolag har 969609-7642 som sitt organisationsnummer.