APIDAE Handelsbolag

Skåne län

Information

969632-7924 är organisationsnummer för verksamheten APIDAE Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som APIDAE Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höganäs som är den kommunen som APIDAE Handelsbolag finns i.

APIDAE Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-11-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för APIDAE Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

APIDAE Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för APIDAE Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med APIDAE Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-237169 eller genom brev på följande adress:
Sandg. 1, 260 40, Viken

Försäljning via Internet av produkter för sömnad, textil, hobby och konsthantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med APIDAE Handelsbolag och det är Lindgren, Elsebeth Ingelid som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Eva Annica som är född 1968 och har titeln Bolagsman,