Företagsvärlden Kommanditbolag

Skåne län

Information

969670-6531 är organisationsnummer för bolaget Företagsvärlden Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagsvärlden Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Höganäs som är den kommunen som Företagsvärlden Kommanditbolag finns i.

Företagsvärlden Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2000-07-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagsvärlden Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

Företagsvärlden Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Företagsvärlden Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Företagsvärlden Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-352400 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva rådgivande verksamhet och utbildning inom ekonomi, affärsutveckling, personlig utveckling och ledarskap, och framställa samt utge dokumentation inom nyssnämnda områden. Bolaget skall vidare bedriva redovisnings- och siffergranskningsverksamhet, ävensom bedriva handel med program och spel för datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagsvärlden Kommanditbolag och det är Ekogen Invest Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Hågemark, Stefan Hugo som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare,