RMH Entreprenad Handelsbolag

Skåne län

Information

969680-4161 är organisationsnummer för företaget RMH Entreprenad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RMH Entreprenad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höganäs som är den kommunen som RMH Entreprenad Handelsbolag finns i.

RMH Entreprenad Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-08-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för RMH Entreprenad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

RMH Entreprenad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för RMH Entreprenad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med RMH Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-346013 eller genom brev på följande adress:
N. Kustv. 1009, 260 41, Nyhamnsläge

Bedriva byggnadsentreprenadverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RMH Entreprenad Handelsbolag och det är Bengtsson, Emma Gunilla som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Ida Erika som är född 1981 och har titeln Bolagsman,