Rahfeldt Studio Handelsbolag

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Handelsbolag som heter Rahfeldt Studio Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Rahfeldt Studio Handelsbolag i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Rahfeldt Studio Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-31 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-12-05 så har Rahfeldt Studio Handelsbolag varit registrerat och sedan 2001-12-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Rahfeldt Studio Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Rahfeldt Studio Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Långg. 33, 263 33, Höganäs. Vi ni istället prata med Rahfeldt Studio Handelsbolag så kan ni göra det på 042-333189.

Hantverk och glaskonst i blyinfattning och tiffanyteknik, framställning av fönster till badrum, hallar, vitrinskåp samt tillverkning av diverse mindre föremål såsom lyktor, fönsterdekaler, blomsterpinnar. Undervisning, workshops, seminarier i dirigent och kompositionssystemet soundpainting för näringslivet och artistiska projekt.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rahfeldt, Jennifer Emily som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Rahfeldt, Paula Signe Christina som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Rahfeldt Studio Handelsbolag har 969682-1173 som sitt organisationsnummer.