Miled Solution Handelsbolag

Skåne län

Information

Miled Solution Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Miled Solution Handelsbolag finns. I Höganäs så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Miled Solution Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Miled Solution Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Miled Solution Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Kustv. 399, 263 92, Jonstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9666810.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Miled Solution Handelsbolag har idag 969688-5160 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lars Ingmar Karlsson ensam. är den som för stunden ansvarar för Miled Solution Handelsbolag

Företaget utvecklar pedagogisk mjukvara och utbildningar i densamma, konsultation i pedagogisk mjukvara samt utbildningar i densamma, konsultarbetet består även av utformningar av de ovanstående utbildningarna.

I Miled Solution Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Catherine Gunhild Hélène som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars Ingmar som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .