Lövström Consulting Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höganäs och Lövström Consulting Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lövström Consulting Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lövström Consulting Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lövström Consulting Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-02-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Lövström Consulting Handelsbolag ska trivas.

Lövström Consulting Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom inredning och produktdesign i byggbranchen samt allmän affärsutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lövström Consulting Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01.

Idag är Lövström Consulting Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Lövström Consulting Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-238402.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lövström Consulting Handelsbolag är Lövström, Jan Tore Roland som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Lövström, Karin Valborg Birgitta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Lövström Consulting Handelsbolag har 969699-4293 som sitt organisationsnummer.