Heimdal & Lilja Handelsbolag

Skåne län

Information

Heimdal & Lilja Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Heimdal & Lilja Handelsbolag finns. I Höganäs så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Heimdal & Lilja Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Heimdal & Lilja Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Heimdal & Lilja Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kullenbergstorpsv. 194, 263 91, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-332210.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Heimdal & Lilja Handelsbolag har idag 969701-3655 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Heimdal & Lilja Handelsbolag

Restaurang-, serverings- och kioskrörelse.

I Heimdal & Lilja Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heimdal, Claes Gustaf som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Heimdal, Gunilla Maria som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lilja, Ann Elisabeth som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Lilja, Matts Krister som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .