Mardo's Restaurang Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höganäs och Mardo's Restaurang Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mardo's Restaurang Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mardo's Restaurang Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mardo's Restaurang Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-07-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mardo's Restaurang Handelsbolag ska trivas.

Mardo's Restaurang Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Restaurang, a la carte, grill, pizza.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mardo's Restaurang Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Mardo's Restaurang Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Mardo's Restaurang Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-333708.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Mardo's Restaurang Handelsbolag är Fransson Mardo, Sabina som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Mardo, Amin som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Mardo's Restaurang Handelsbolag har 969702-7440 som sitt organisationsnummer.