Adrians Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höganäs och Adrians Bygg Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Adrians Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Adrians Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Adrians Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Adrians Bygg Handelsbolag ska trivas.

Adrians Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bygg och anläggningsarbeten, handel med byggvaror och maskiner och värmepumpar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adrians Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08.

Idag är Adrians Bygg Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Adrians Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-65131.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Adrians Bygg Handelsbolag är Kaczmarek, Andrzej Ryszard som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Kaczmarek, Robert Grzegorz som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

Adrians Bygg Handelsbolag har 969718-0298 som sitt organisationsnummer.