Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag

Skåne län

Information

Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag finns. I Höganäs så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag har haft sedan 2007-05-03. Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-05-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bräcke Lid 43, 260 41, Nyhamnsläge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-345466.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag har idag 969725-6197 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären är den som för stunden ansvarar för Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag

Hästavel och annan verksamhet som främjar häst och människa, exempelvis utbildning av häst och ryttare.

I Möllargårdens islandshästar Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cappelen, Benedicte som är född 1955 och har titeln Komplementär, Cappelen, Jane Helena Felicitas B som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, .