BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON

Skåne län

Information

BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON är ett företag som finns i Höganäs. I BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är ERIKSSON, INGA ANNY ELISABETH som är född 1917 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON på telefon .

Handel

Idag är BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON av bolagstypen Enskild firma.

BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON är ett av många företag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON så är det följande:

BLOMSTERSTUGANS PRESENTBOD, INGA-LISA ERIKSSON har 170918-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.