Civilingenjör Anders Högberg

Skåne län

Information

Civilingenjör Anders Högberg hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Civilingenjör Anders Högberg finns. I Höganäs så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Civilingenjör Anders Högberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Civilingenjör Anders Högberg har haft sedan 1999-01-01. Civilingenjör Anders Högberg har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Civilingenjör Anders Högberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-236541.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Civilingenjör Anders Högberg har idag 350412-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Civilingenjör Anders Högberg

Byggkonsult.

I Civilingenjör Anders Högberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högberg, Anders som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .