BJÖRCKS PLÅTSLAGERI

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är ett av dem. Statusen för BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är att Bolaget är aktivt.

BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är ett Enskild firma och skapades 1971-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BJÖRCKS PLÅTSLAGERI ska trivas.

BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och plåtslagerirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är BJÖRCKS PLÅTSLAGERI och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med BJÖRCKS PLÅTSLAGERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-344394.

.

De som är på något sätt har med BJÖRCKS PLÅTSLAGERI är BJÖRCK, LASSE TORSTEN INGVAR som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BJÖRCKS PLÅTSLAGERI har 380628-XXXX som sitt organisationsnummer.