Lerhamn Medical

Skåne län

Information

Lerhamn Medical är en verksamhet som finns i Höganäs. I Lerhamn Medical finns det lite olika personer som är förknippade och det är Müntzing, Jonas som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lerhamn Medical så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lerhamn Medical på telefon 042-288418.

Konsultverksamhet med inriktning på läkemedel - naturmedel. -Sammanställning av expertrapporter och andra dokument för registreringsändamål. -Skrivande av produktmonografier, Investigator´s brouchures. -Vetenskaplig granskning av reklam-text. -Bedömning av inlicensieringserbjudanden.

Idag är Lerhamn Medical av bolagstypen Enskild firma.

Lerhamn Medical är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lerhamn Medical innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Lerhamn Medical är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lerhamn Medical så är det följande:

Lerhamn Medical har 400509-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.