H B Hammar Etikkonsult

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Enskild firma som heter H B Hammar Etikkonsult. Det finns flera företag som liknar H B Hammar Etikkonsult i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

H B Hammar Etikkonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-02 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-09-10 så har H B Hammar Etikkonsult varit registrerat och sedan 2004-09-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är H B Hammar Etikkonsult och det finns fler företag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med H B Hammar Etikkonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med H B Hammar Etikkonsult så kan ni göra det på 042-343277.

Erbjuda föredrag och föreläsningar i etik och moral och angränsade områden till församlingar inom Svenska kyrkan och andra trosamfund, samt till näringslivet, kommuner och offentliga myndigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hammar, Hans Börje som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

H B Hammar Etikkonsult har 410423-XXXX som sitt organisationsnummer.