GRUVTORGETS PARFYMERI

Skåne län

Information

430816-XXXX är organisationsnummer för företaget GRUVTORGETS PARFYMERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRUVTORGETS PARFYMERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som GRUVTORGETS PARFYMERI finns i.

GRUVTORGETS PARFYMERI har varit registrerat sedan 1990-02-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GRUVTORGETS PARFYMERI så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

GRUVTORGETS PARFYMERI är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för GRUVTORGETS PARFYMERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRUVTORGETS PARFYMERI så kan ni göra det på telefon genom 042-340322 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kosmetika, parfym, bijouterier, kemisk tekniska varor m m.

Det finns olika personer som har en koppling med GRUVTORGETS PARFYMERI och det är GOTTSCHALK, LISELOTTE som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,