Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold

Skåne län

Information

440205-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold finns i.

Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold har varit registrerat sedan 1994-11-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold så kan ni göra det på telefon genom 042-238228 eller genom brev på följande adress:

Stoppning och omklädsel av möbler samt försäljning av inredning och inredningsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Tapetseraren i Viken, Mariann Bandhold och det är Bandhold, Mariann som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,