B LILJENBERG J K KONSULT

Skåne län

Information

450523-XXXX är organisationsnummer för företaget B LILJENBERG J K KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B LILJENBERG J K KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som B LILJENBERG J K KONSULT finns i.

B LILJENBERG J K KONSULT har varit registrerat sedan 1993-01-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B LILJENBERG J K KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

B LILJENBERG J K KONSULT är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för B LILJENBERG J K KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med B LILJENBERG J K KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 040-917542 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom juridik- och kulturområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med B LILJENBERG J K KONSULT och det är Liljenberg, Bengt John Sigvard som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,