Swedish Geological Research and Survey

Skåne län

Information

Swedish Geological Research and Survey är en verksamhet som finns i Höganäs. I Swedish Geological Research and Survey finns det lite olika personer som är förknippade och det är Marcus, Nils Rodger som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swedish Geological Research and Survey så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Swedish Geological Research and Survey på telefon 042-347760.

Konsultverksamhet inom jord-, berg- och vattennäringarna.

Idag är Swedish Geological Research and Survey av bolagstypen Enskild firma.

Swedish Geological Research and Survey är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Swedish Geological Research and Survey innehar ej F-skattsedel och Swedish Geological Research and Survey är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swedish Geological Research and Survey så är det följande:

Swedish Geological Research and Survey har 451211-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.