Fex Presenter

Skåne län

Information

470819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fex Presenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fex Presenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Fex Presenter finns i.

Fex Presenter har varit registrerat sedan 1996-02-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fex Presenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Fex Presenter är och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Fex Presenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fex Presenter så kan ni göra det på telefon genom 042-347143 eller genom brev på följande adress:

Handel med konsthantverk samt design av presenter, glas, leksaker, smycken, papper och keramik.

Det finns olika personer som har en koppling med Fex Presenter och det är Fex, Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,