Helsingborgstaxi Diamond

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höganäs och Helsingborgstaxi Diamond är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Helsingborgstaxi Diamond är ett av dem. Statusen för Helsingborgstaxi Diamond är att Bolaget är aktivt.

Helsingborgstaxi Diamond är ett Enskild firma och skapades 2004-01-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Helsingborgstaxi Diamond ska trivas.

Helsingborgstaxi Diamond är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxi

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helsingborgstaxi Diamond är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Helsingborgstaxi Diamond och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Helsingborgstaxi Diamond så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7409560.

.

De som är på något sätt har med Helsingborgstaxi Diamond är Hedayati Zadeh, Ahmad Reza som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Helsingborgstaxi Diamond har 480305-XXXX som sitt organisationsnummer.